X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną 🍀✨ Z plecakiem doświadczeń 🎒 Weteranki IVF ✨🍀
Odpowiedz

🍀✨ Z plecakiem doświadczeń 🎒 Weteranki IVF ✨🍀

Oceń ten wątek:
  • Cień Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hope85 wrote:
    Coś mnie dzisiaj naszlo i pierwszy raz zajrzałam na fora wątków udanych 🙂
    Milo bylo zobaczyć tam znajome nicki dziewczyn które jeszcze niedawno byly gdzie indziej 🙂 az czuć tam bylo szczęście w powietrzu 😊 fajnie

Musze przyznać że trochę mnie te wahania hormonów dobijają. Wcześniej przygotowania do punkcji a potem czas po punkcji przechodzilam praktycznie normalnie. A teraz to nie dość że podczas stymulacji jest ciężej to po punkcjami to już w ogóle masakra. Samopoczucie -200. Cykl rozjechany. Organizm ewidentnie ma dość 😜
    Zastanawiam się do którego dnia cyklu czekac a od którego jednak isc do lekarza w celu wywołania okresu 🙃 daje jeszcze kilka dni

a co u Was?

Też weszłam na udany wątek. W weekend koleżanka @Muczylando urodziła synka. Bardzo mnie to ucieszyło. ❤️
    Kibicowałam jej bardzo.
    Lubię takie udane historie 😊

merci, just_a_girl, krakowiankq lubią tę wiadomość

🦋 Hashimoto | 🌺 endo / aden
    🧪 AMH: 0,34
    🧬 MTHFR C677T (het.) | PAI-1 4G/5G (het.)
    💉 IVF od 2019 r.
    → 8 procedur IVF/ICSI
    → bardzo niska odpowiedź: często 0 oocytów, maks. 1 pęcherzyk,
    🔹 Transfery: 5× ET/KET
    🔹 MZ 2024/2025: 2× CB 🤍
    🔹 VI 2025: ciąża → poronienie w 8. tc 💔
    🧫 Biopsja kontrolna endometrium (luty 2026):
    → CD138: 0–1 d.p.w.
    → CD56: 54/1 d.p.w.
    ➡️ Kolejny transfer: maj 2026
    → encorton + heparyna
‹‹ 173 174 175 176 177
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ