Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Zachodzenie w ciaze po sztucznej menopauzie
Odpowiedz

Zachodzenie w ciaze po sztucznej menopauzie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2017, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny Jestem aktualnie po leczonej endometriozie miałam stopień pierwszy Lekarz zalecił stosowanie letrozole i Clostilbegyt mam przyjmować go przez 5 dni mam wrażenie że to przyspiesza cykl dlatego że w tej chwili pojawił się śluz płodny czy u was jest podobnie po samej terapii leczenia endometriozy przytyłam około 10 kilo Nie wygląda to najgorzej ale mój brzuch ma dużo tkanki tłuszczowej i nawet gdy go spinam to wyglądam jakbym była w ciąży a ile w przytyłyście lekarz zwalił mnie z nóg zalecił mi inseminacje albo in vitro w ciągu teraz sześciu miesięcy jestem tym załamana postanowiłam naturalnie starać się o dziecko i chwili obecnej przyjmuje dwa leki na stymulacje owulacji Czy spotkałeś się z tym i czy wam się udało

• Bella93 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2017, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bralam Visanne przez pol roku, przez kolejne pol nie udalo sie zajsc, endo wrocila, mialam kolejna laparo, zaraz po niej IVF i nadal dupa.

szatynkowato lubi tę wiadomość

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤

Matylda 🩷 11.08.2022
    Zoya 🤎 Vincent 🩶 25.08.2025
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ