Tydzień dla Płodności   

Uwaga: to już ostatnia szansa!   
Nie zwlekaj - zbadaj swoją płodność - pierwsza wizyta 1zł!
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Zachodzenie w ciaze po sztucznej menopauzie
Odpowiedz

Zachodzenie w ciaze po sztucznej menopauzie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2017, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny Jestem aktualnie po leczonej endometriozie miałam stopień pierwszy Lekarz zalecił stosowanie letrozole i Clostilbegyt mam przyjmować go przez 5 dni mam wrażenie że to przyspiesza cykl dlatego że w tej chwili pojawił się śluz płodny czy u was jest podobnie po samej terapii leczenia endometriozy przytyłam około 10 kilo Nie wygląda to najgorzej ale mój brzuch ma dużo tkanki tłuszczowej i nawet gdy go spinam to wyglądam jakbym była w ciąży a ile w przytyłyście lekarz zwalił mnie z nóg zalecił mi inseminacje albo in vitro w ciągu teraz sześciu miesięcy jestem tym załamana postanowiłam naturalnie starać się o dziecko i chwili obecnej przyjmuje dwa leki na stymulacje owulacji Czy spotkałeś się z tym i czy wam się udało

• Bella93 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2017, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bralam Visanne przez pol roku, przez kolejne pol nie udalo sie zajsc, endo wrocila, mialam kolejna laparo, zaraz po niej IVF i nadal dupa.

szatynkowato lubi tę wiadomość

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤
    Matylda 🩷11.08.2022
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ