X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Zarodek 6-dniowy
Odpowiedz

Zarodek 6-dniowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • bonnie1234 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2021, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    czy któraś z Was miała transfer zarodka, który rozwinął się do stadium blastki dopiero w 6 dobie (a nie ,,książkowo'' w piątej)??

Wiem, że statystyki takiego transferu są gorsze, ale chciałam podpytać, jak było u Was??

• Aniaaaa Ekspertka

Wysłany: 14 maja 2021, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bonnie1234 wrote:
    Cześć,
    czy któraś z Was miała transfer zarodka, który rozwinął się do stadium blastki dopiero w 6 dobie (a nie ,,książkowo'' w piątej)??

Wiem, że statystyki takiego transferu są gorsze, ale chciałam podpytać, jak było u Was??

Też mam taki 4bb mam nadzieję że się uda na forach nie ma co czytać bo przecież takich przypadków jest mało to i statystyki słabe.W różnych medycznych wywiadach nie mówią że to nie jest rokujący zarodek....

• Ewuszek Autorytet

Wysłany: 14 maja 2021, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja miałam takie zarodek 4bb transfer niestety nieudany

2019-2020 3xICSI 👎
    2021 AZ Nasz pierwszy cud ❤️❤️❤️
    2024 AZ Nasz drugi cud ❤️❤️❤️
  • believer Autorytet

Wysłany: 15 maja 2021, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A taki zarodek podaje sie w tym samym dniu jak te ktore doszly do blastki w 5 dniu czy dzien pozniej?

starania od 04.2018 r.
    Ja: rocznik '87,AMH 0,02-> IVF z KD
    MTHFR hetero, PAI-1 homo, kariotyp Bx (bez 2DS5,3DS1), histeroskopia ok,
    On: rocznik '88, fragmentacja 27,1 % (norma <25%)

10 transferów nieudanych
    11 transfer - udany na chwilę - 7 tc -poronienie zatrzymane 💔
  • Ewuszek Autorytet

Wysłany: 15 maja 2021, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    believer wrote:
    A taki zarodek podaje sie w tym samym dniu jak te ktore doszly do blastki w 5 dniu czy dzien pozniej?

Ja miałam tak samo jak 5 dniowy

2019-2020 3xICSI 👎
    2021 AZ Nasz pierwszy cud ❤️❤️❤️
    2024 AZ Nasz drugi cud ❤️❤️❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ