X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Zarodek 6-dniowy
Odpowiedz

Zarodek 6-dniowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • bonnie1234 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2021, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    czy któraś z Was miała transfer zarodka, który rozwinął się do stadium blastki dopiero w 6 dobie (a nie ,,książkowo'' w piątej)??

Wiem, że statystyki takiego transferu są gorsze, ale chciałam podpytać, jak było u Was??

• Aniaaaa Ekspertka

Wysłany: 14 maja 2021, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bonnie1234 wrote:
    Cześć,
    czy któraś z Was miała transfer zarodka, który rozwinął się do stadium blastki dopiero w 6 dobie (a nie ,,książkowo'' w piątej)??

Wiem, że statystyki takiego transferu są gorsze, ale chciałam podpytać, jak było u Was??

Też mam taki 4bb mam nadzieję że się uda na forach nie ma co czytać bo przecież takich przypadków jest mało to i statystyki słabe.W różnych medycznych wywiadach nie mówią że to nie jest rokujący zarodek....

• Ewuszek Autorytet

Wysłany: 14 maja 2021, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja miałam takie zarodek 4bb transfer niestety nieudany

2019-2020 3xICSI 👎
    2021 AZ Nasz pierwszy cud ❤️❤️❤️
    2024 AZ Nasz drugi cud ❤️❤️❤️
  • believer Autorytet

Wysłany: 15 maja 2021, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A taki zarodek podaje sie w tym samym dniu jak te ktore doszly do blastki w 5 dniu czy dzien pozniej?

starania od 04.2018 r.
    Ja: rocznik '87,AMH 0,02-> IVF z KD
    MTHFR hetero, PAI-1 homo, kariotyp Bx (bez 2DS5,3DS1), histeroskopia ok,
    On: rocznik '88, fragmentacja 27,1 % (norma <25%)

10 transferów nieudanych
    11 transfer - udany na chwilę - 7 tc -poronienie zatrzymane 💔
  • Ewuszek Autorytet

Wysłany: 15 maja 2021, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    believer wrote:
    A taki zarodek podaje sie w tym samym dniu jak te ktore doszly do blastki w 5 dniu czy dzien pozniej?

Ja miałam tak samo jak 5 dniowy

2019-2020 3xICSI 👎
    2021 AZ Nasz pierwszy cud ❤️❤️❤️
    2024 AZ Nasz drugi cud ❤️❤️❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ