Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Zarodek 6-dniowy
Odpowiedz

Zarodek 6-dniowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • bonnie1234 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2021, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    czy któraś z Was miała transfer zarodka, który rozwinął się do stadium blastki dopiero w 6 dobie (a nie ,,książkowo'' w piątej)??

Wiem, że statystyki takiego transferu są gorsze, ale chciałam podpytać, jak było u Was??

• Aniaaaa Ekspertka

Wysłany: 14 maja 2021, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bonnie1234 wrote:
    Cześć,
    czy któraś z Was miała transfer zarodka, który rozwinął się do stadium blastki dopiero w 6 dobie (a nie ,,książkowo'' w piątej)??

Wiem, że statystyki takiego transferu są gorsze, ale chciałam podpytać, jak było u Was??

Też mam taki 4bb mam nadzieję że się uda na forach nie ma co czytać bo przecież takich przypadków jest mało to i statystyki słabe.W różnych medycznych wywiadach nie mówią że to nie jest rokujący zarodek....

• Ewuszek Autorytet

Wysłany: 14 maja 2021, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja miałam takie zarodek 4bb transfer niestety nieudany

2019-2020 3xICSI 👎
    2021 AZ Nasz pierwszy cud ❤️❤️❤️
    2024 AZ Nasz drugi cud ❤️❤️❤️
  • believer Autorytet

Wysłany: 15 maja 2021, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A taki zarodek podaje sie w tym samym dniu jak te ktore doszly do blastki w 5 dniu czy dzien pozniej?

starania od 04.2018 r.
    Ja: rocznik '87,AMH 0,02-> IVF z KD
    MTHFR hetero, PAI-1 homo, kariotyp Bx (bez 2DS5,3DS1), histeroskopia ok,
    On: rocznik '88, fragmentacja 27,1 % (norma <25%)

10 transferów nieudanych
    11 transfer - udany na chwilę - 7 tc -poronienie zatrzymane 💔
  • Ewuszek Autorytet

Wysłany: 15 maja 2021, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    believer wrote:
    A taki zarodek podaje sie w tym samym dniu jak te ktore doszly do blastki w 5 dniu czy dzien pozniej?

Ja miałam tak samo jak 5 dniowy

2019-2020 3xICSI 👎
    2021 AZ Nasz pierwszy cud ❤️❤️❤️
    2024 AZ Nasz drugi cud ❤️❤️❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ