X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Zastrzyk eutrig
Odpowiedz

Zastrzyk eutrig

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • aceair00 Nowa

Wysłany: 21 marca, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigdzie nie znalazłam nic o staraniach z tym zastrzykiem więc zakładam nowy wątek -może któraś z was bądź waszych znajomych przyjmowała eutrig zastrzyk na pęknięcie jajeczka ? Czy udało się zajść w ciążę ? Mam pcos i Io pierwsza ciąża zakończyła się poronieniem druga to styczniak 2023wystarany (5lat) też na stymulacji . Lekarz teraz zalecił 2xeutrig hp 5000 w 15dc , w 19dc badanie progesteronu 4,300ng/mL wynik i od tego dnia duphaston do 30.03 i zrobić betę jeśli negatywna odstawić duphaston. Miesiaczke miałam 1.03 , 10dc i 13dc byłam na USG 15dc zastrzyk i od 19dc duphaston , jajeczko 16mm w lewym jajniku w 13dc. Teraz to jest drugi cykl starań pierwszy był na tabletkach nieudany. Z witamin biorę Wit z grupy b kwas foliowy Wit d i c olej z wiesiołka acard75 , witaminy oczywiście i kwas metylowane :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca, 12:05

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ