X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Zdjecie rtg ktoś się zna??
Odpowiedz

Zdjecie rtg ktoś się zna??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • bes11 Znajoma

Wysłany: 30 września 2021, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy jest tu ktoś kto się zna na takich zdjęciach

• Dżoanniks Autorytet

Wysłany: 30 września 2021, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bes11 wrote:
    Czy jest tu ktoś kto się zna na takich zdjęciach

A po co Pani taka osoba? Te zdjęcia są zawsze opisywane przez radiologa, który się na tym zna i taki opis się dostaje ze zdjęciem. Ja tak przynajmniej miałam.

Leon ur. 28.02.2023 ❤️
  • bes11 Znajoma

Wysłany: 30 września 2021, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tylko opis nie do k9nca zrozumiały A wizyta za 3tyg

• Dżoanniks Autorytet

Wysłany: 30 września 2021, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bes11 wrote:
    Tak tylko opis nie do k9nca zrozumiały A wizyta za 3tyg

eh no rozumiem, że to długo, ale ja bym się jednak bała takiej internetowej interpretacji. Nie wiadomo jakie dana osoba ma kwalifikacje, nawet jak poda się za lekarza to czy będzie Pani mieć pewność, że to lekarz? A może niepotrzebnie nastraszyć. Może jednak warto poczekać?
    Zrobi Pani jak uważa :) ja bym miała obawy jednak :).

Leon ur. 28.02.2023 ❤️
  • bes11 Znajoma

Wysłany: 30 września 2021, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumie ale chciałam spróbować dowiedzieć się cokolwiek na ten temat

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ