X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Zespól Luf pilne
Odpowiedz

Zespól Luf pilne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2018, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej . Podobno zestaw suplementow i lek cytotec pomaga na pekanie . Jak stosowalyscue cytotec ? Dopochwowo czy ustnie ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2018, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie uwierzycie ale lekarz przegladal forum .czytal jak sobie radzicie .
    Prawfopodobnie poda mi cytotec na wspomaganie pekniecia i ovitrell . Czy ktoras brala cytotec ? Jesli tak to kiedy i czy doustnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2018, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prosze o p9moc

• Martoszka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2018, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytotec to jest na poronienie. Nie słyszałam by stosowali go do stymulacji. Chyba chodziło o clostylbegyt.

M&M
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2018, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie .wiem o czym pisze . Clo wiadomo ze na wspomaganie dojzewania . Lek poronny oprocz tego ze jest na wrzody zoladka moze i byc stosowany przy LUF . Jednak Lekarz mimo ze nie stosuje metody takiej i bedzie ja konsultowal zadal pytanie jak stosowaly dziewczyny z forum . Gdyz pozna go podac dopochwowo albo normalnie :)
    No niestetety LuF jest ciezki i sama sie wzielam za obczytywanie ;);)

• Martoszka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2018, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na luf to ovitrelle lub pregnyl. Bo chodzi tylko o to żeby pęcherzyk pękł.

M&M
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ