Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną 🌨️❄️ Zimowe Mamy 2026 – po długiej drodze do marzenia ❄️🌨️
Odpowiedz

🌨️❄️ Zimowe Mamy 2026 – po długiej drodze do marzenia ❄️🌨️

Oceń ten wątek:
  • aaaania87 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaMD wrote:
    Na razie ok z maluszkiem, a mąż bierze ten lek profilaktycznie bo on śpi ze starszym w łóżku w nocy i jest cały okichany a jak jeszcze męża ki poskłada to będzie grubo 😅
    Współczuję jelitówki! Mój to przyniósł taką hardkorowa jak poszedł do żłobka jak miał 2 lata. Cała rodzina chora a ja zamieszkałam w toalecie, 3 kroplówki i nadal odwodniona, z synem byliśmy w szpitalu, okazało się że miał norowirusa który jest dużo częstszy od rota.
    A młodszy synek się uchował przed jelitówką?

Młodszy na szczęście tak 🙏🏻
    a to starszak biegunka i wymioty 5 dni- myślałam że skończymy w szpitalu, my też moglibyśmy nie wychodzić z wc 🫣 potem pytałam w żłobku to połowa żłoba chora i część dzieci w szpitalu.

Zdrówka dla Was dziewczyny i dla dzieciaczków

age.png

age.png

Synek 1 👶🏼 Ur 17.11.2023 54cm, 3kg
    Synek 2 👶🏼 Ur 18.12.2025 55cm, 3,6kg
  • dallia Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja po wizycie młody nas zaskoczyl i przybrał 600 gramow w 2 tyg i ma juz 3050 🫠 za 2 tyg decyzja i moze szybsze skierowanie do szpitala bo jak tak bedzie przybierał do dobije do 4kilo a na to sie moj prowadzacy nie zgodzi 😂 szyjka niestety twarda zamknieta powiedzial ze mam próbować wszystkiego wiec ide sie nafaszerować olejem z wiesiolka 😂

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 17:52

age.png

preg.png

starania od marca 2020🙏
    leczenie w klinice - luty 2022

👩 31 HSG - niedrożny lewy jajowód ❌AMH 1.91
    Kariotypy, cba, cytokiny ok Kir bx
    👦 36 wszystko ok

Druga procedura pierwszy transfer
    Zostala 4.1.1 ❄
    2.05.23 - FET 🥰--> 17.01.24 Buba 3430g 52 cm 🩷

powrót po rodzeństwo 11.06.25 - FET 🥰
    FeliaTest prawidłowe, czekamy na chłopczyka 💙
‹‹ 339 340 341 342 343
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ