X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną "zwykły" ginekolog czy klinika ?
Odpowiedz

"zwykły" ginekolog czy klinika ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kalija Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcę zmienić lekarza, mąż w inernetach znalazł lekarza o świetnych opiniach, ale ja się zastanawiam czy to nie strata czasu - może od razu udać do kliniki leczenia niepłodności ? Jakie są Wasze doświadczenia, co polecacie?

dqprgu1royghdo7j.png
  • pabelka88 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana zależy od tego na jakim etapie leczenia jesteś ;-) jeśli zaczynasz przygode ze staraniami(mam nadzieję ze krótką),to spokojnie "zwykły" ginekolog ,(ale dobry i zorientowany w temacie nieplodnosci)powinien ogarnąć temat.powodzenia :-*

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • Moni33 Nowa

Wysłany: 6 grudnia 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli w Twoim mieście jest klinika leczenia niepłodności to poszukaj, czy któryś z lekarzy tam pracujących nie przyjmuje gdzieś jeszcze. Ja tak zrobiłam i przynajmniej początki leczenia udało się zorganizować na nfz.

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie musi byc klinika nieplodnosci od razu ale powinien byc to gin specjalizujacy sie w nieplodnosciach, ciazach i to na codzien leczacy. Moze byc super gin ale specjalizujacy sie w leczeniu ginekologicznych chorob na przyklad a nie nieplodnosci.
    Ja znalazlam nie w klinice ale wlasnie takiego zajmujacego sie tymi sprawami, ktory tez prowadzil ciaze a w jego gabinecie robili takie zabiegi jak ivf lub hsg takze znalsie na rzeczy ;) ale w klinice na pewno drozej biora, przynajmniej tak mi sie wydaje

iv09mg7y3g8rfy1m.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ