X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną "zwykły" ginekolog czy klinika ?
Odpowiedz

"zwykły" ginekolog czy klinika ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kalija Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcę zmienić lekarza, mąż w inernetach znalazł lekarza o świetnych opiniach, ale ja się zastanawiam czy to nie strata czasu - może od razu udać do kliniki leczenia niepłodności ? Jakie są Wasze doświadczenia, co polecacie?

dqprgu1royghdo7j.png
  • pabelka88 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana zależy od tego na jakim etapie leczenia jesteś ;-) jeśli zaczynasz przygode ze staraniami(mam nadzieję ze krótką),to spokojnie "zwykły" ginekolog ,(ale dobry i zorientowany w temacie nieplodnosci)powinien ogarnąć temat.powodzenia :-*

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • Moni33 Nowa

Wysłany: 6 grudnia 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli w Twoim mieście jest klinika leczenia niepłodności to poszukaj, czy któryś z lekarzy tam pracujących nie przyjmuje gdzieś jeszcze. Ja tak zrobiłam i przynajmniej początki leczenia udało się zorganizować na nfz.

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie musi byc klinika nieplodnosci od razu ale powinien byc to gin specjalizujacy sie w nieplodnosciach, ciazach i to na codzien leczacy. Moze byc super gin ale specjalizujacy sie w leczeniu ginekologicznych chorob na przyklad a nie nieplodnosci.
    Ja znalazlam nie w klinice ale wlasnie takiego zajmujacego sie tymi sprawami, ktory tez prowadzil ciaze a w jego gabinecie robili takie zabiegi jak ivf lub hsg takze znalsie na rzeczy ;) ale w klinice na pewno drozej biora, przynajmniej tak mi sie wydaje

iv09mg7y3g8rfy1m.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ