Tydzień dla Płodności   

Uwaga: to już ostatnia szansa!   
Nie zwlekaj - zbadaj swoją płodność - pierwsza wizyta 1zł!
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów 14 dpo / 25 dc spadek temperatury o 0,4 różowy śluz
Odpowiedz

14 dpo / 25 dc spadek temperatury o 0,4 różowy śluz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ChcemyTego94 Debiutantka

Wysłany: 27 lutego 2017, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!
    Mam regularne cykle, 28 dni, dziś jest 25 dc, 11 dc nastąpiła owulacja potwierdzona monitoringiem.

7 dpo zrobiłam progesteron wyszedl 53,75 nmol/l

Dziś mam bóle okresowe, które występują u mnie zawsze 1 dnia cyklu, nigdy przed w dodatku pojawił się różowawy śluz.
    Temperatury ostatnie 3 dni 36,9 / 36,8 / 36,4
    Czy możliwe jest, że dopiero dziś nastąpiła implementacja ?

Testy wychodzą negatywnie, beta robiona w piątek też negatywna.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2017, 20:18

2 lata tabletki, starania od 03.2016
    Badania 10.01.17 TSH 2.1 LH 5.8 FSH 5.96 PROLAKTYNA 633,5 // Dostinex, 0,5 tabletki co 7 dni
    Badania 06.02.17 TSH 1.95 FT3 4.99 FT4 16.3 PROLAKTYNA 118,6 //Dostinex 0,5 tabletki co 10 dni, Euthyrox 25
    7 dpo prog 53,57 nmol/l
    Morfologia 2% Ilość duża.
  • magdis Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2017, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przykro mi ale wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że nadchodzi okres :(

f2w3rjjg9rxvzya9.png
    km5suay3700g32yy.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ