Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów 2 dni plamienia zamiast okresu?
Odpowiedz

2 dni plamienia zamiast okresu?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie, od 2 dni mam plamienia przy bólach okresowych. ból krzyza jak zawsze a moze nawet wiekszy, ból jajników a z poczatku bol jajnika promieniujacy az do nogi. choc cykle mam ostatnimi czasy nieregualrne, mysle ze powinnam miec teraz @ bo bóle zawsze wystepowały u mnie pare dni przed @ i w trakcie. czy mogłaby któras zerknąć na moj wykres? z góry slicznie dziekuje :)
    e6b11ad06a6a191f6f8167ebe8f3ddc2.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 20:21

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najdziwniejsze jest to że zawsze około 7 dni przed @ zaczynały mnie bolec piersi a teraz zupełnie nic.. test zrobiłam- negatywny ale może jest jeszcze za wczesnie? ktos tak miał? ja jestem zielona w tym temacie :)

• m_d_f Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziwne, bo jeśli ten spadek i plamienia zwiastują zbliżającą się @ (a tak najczęściej niestety jest), to by znaczyło, że masz bardzo krótką fazę lutealną. Jak długie masz cykle?

• magdis Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja takie plamienie zamiast okresu dostałam jak miałam cykl bezowulacyjny, ale u Ciebie owu raczej wystąpiła

f2w3rjjg9rxvzya9.png
    km5suay3700g32yy.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ