X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Ból piersi przed okresem
Odpowiedz

Ból piersi przed okresem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kasiak621 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, czy słabnacy bol piersi przed okresem wyklucza ciąże? Do tej pory zazwyczaj 9-10 dni po owu zaczynaly mnie bolec mocno piersi a zazwyczaj 2-3 dni przed @ bol zaczynał słabnąć i przychodziła @, czy u was tez tak to wygląda??

Lipiec 2015- Początek starań
    08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
    MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
    Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
    Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
    1/2/3 IUI :(
    1 IVF:(
    2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka...... CzekamY
  • Marysia777 Koleżanka

Wysłany: 16 maja 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ten ból słabnie tak delikatnie dzień przed, ale na dobre zaczyna odpuszczać w dzień miesiączki. Do tego spadek temperatury max 2 dni przed, minimum 1 dzień przed.

Marysia777
  • justi90 Przyjaciółka

Wysłany: 18 maja 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez tak mam dzień przed lub w dzień @ ból słabnie i piersi robią się miekkie.
    A tak to różnie zależy od cyklu czasem zaczynają boleć mnie zaraz po owulacji , a czasem z 6 dni przed okresem. Tak samo czasami bolą mnie tylko piersi , szczególnie po boku a niekiedy same sutki.
    Robiłam ostatnio badanie na prolaktyne i mam podwyższoną, czytałam ,ze to może być przyczyna.

justi
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ