Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów brak owulacja? wykres zupełnie odwrócony
Odpowiedz

brak owulacja? wykres zupełnie odwrócony

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • natkazpietruszki Nowa

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 05:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez kilkanaście miesięcy nie miesiączkowałam. W końcu dostałam @ samoistnie i postanowiłam mierzyć temperaturę. Jeszcze nie skończyłam cyklu ale przyznam,że obecny wykres bardzo mnie martwi. Jako, że jestem świeżak nie wiem co ten wykres może znaczyć bo książkowy z pewnością on nie jest. Dodatkowo temperatura z ostatnich dni jest dla mnie zupełnie nienormalna. 15 dnia cyklu byłam pewna, że mam owulacje (kłócie jajników, śluz rozciągliwy) ale nic tego nie potwierdza. Jakby ktoś mógł zerknąć na mój wykres to byłabym wdzięczna.
    Ps. dodam, że badania hormonalne w 3 dniu cyklu książkowe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 05:21

• surreal95 Przyjaciółka

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odp masz pod wykresem ;)

SYNEK! <3

gannflw1hmy15hvi.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ