X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Co mam wpisać?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • dusia89 Ekspertka

Wysłany: 9 października 2017, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Mam nadzieję , że ktoś mi odpowie.
    Jaki śluz mam zaznaczyć na wykresie jeśli zaobserwowałam mleczny rozciągliwy śluz?

wnidmg7y3r7e3nug.png

ex2b8u699a8qowv6.png

26.01.2018 - 6,91 cm szczęścia
  • kasza Autorytet

Wysłany: 9 października 2017, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lepki albo kremowy albo wcale :) na pewno nie jest to śluz płodny więc myślę że możesz pominąć bo nie zaburzy to interpretacji wykresu :)

Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
    Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda.. <3
    klz9vcqgoe25tgnv.png

klz9vcqggnhy4ejj.png
  • Nadzieja91 Koleżanka

Wysłany: 29 października 2017, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja też mam pytanie. Zmiana czasu była i teraz mam dylemat, którą temp. wpisać na wykres. Zmierzyłam o 5:30 nowego czasu i o 7:00 nowego czasu. Według starego czasu mierzyłam temperaturę około 6:30 i co teraz? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2017, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tą z 5:30 wg mnie

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ