X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Co sądzicie o moim wykresie ?
Odpowiedz

Co sądzicie o moim wykresie ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • olcia87 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, jestem po stracie synka w 20tc we wrześniu, jest to mój drugi cykl starań, co sądzicie o tym moim wykresie ? Biorę metforminę.

Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
    Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
    Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc
  • olcia87 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomóżcie Wy się lepiej znacie :) Czy jest mniej więcej ok ?

Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
    Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
    Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc
  • Aleksia85 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana, ciężko cos wywnioskować... widziałam takie wykresy ciążowe z takimi wahaniami więc trzymam kciuki mocno :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 15:54

oeuadzu5c56wlzo3.png
    bhywcwa1cs9d2clm.png
    w5wqcwa1bc3vq9f8.png
  • Ezia90 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcia, mnie sie wydaje ze wszystko jest dobrze

olcia87 lubi tę wiadomość

dqprpx9i7rkxsl4h.pngex2b8ribq1mpge8u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faza lutealna długa (zakładając, że faktycznie była owulacja) więc prawdopodobnie można wykluczyć problemy z progesteronem. Śluz jest, testy owu wychodzą czyli organizm nie jest jakoś szczególnie mocno rozregulowany. Dzisiejszy spadek nie był fajny:/ Kochana jeśli znasz powód utraty Maluszka staraj się wykluczyć/zminimalizować te czynniki teraz, podczas starań. I pamiętaj - zdrowa kobieta ma tylko (albo aż) 20% szansę na ciążę w jednym cyklu. Także jak się nie uda teraz to na spokojnie podejdź do kolejnych starań. Raz się udało, uda się i kolejny :)

Kciukam i tulę :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 21:00

olcia87 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ