Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów co się dzieje z tym cyklem?
Odpowiedz

co się dzieje z tym cyklem?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nejsi88 Koleżanka

Wysłany: 25 czerwca 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.Mój aktualny cykl kompletnie świruje.Mam dopiero 22 dzień a od 6 dni mam plamienia,które raczej zakwalifikowałabym pod lekkie krwawienie,ale wtedy ovu zacznie nowy cykl.Myśle,że okres to nie ma,ponieważ zawsze bolą mnie piersi,brzuch i poprostu okres u mnie inaczej wygląda jest dużo skrzepów.Patrzą jednak z drugiej strony temperatura nisko spadła.Podobne plamienia miałam 2 cykle temu,trwały 2 tygodnie,ale temp była wysoka,aż do dnia gdy spadła temp i wiedziałam,że plamienie zamieniło się w okres.Do ginekologa udaje się w sierpniu,a te plamienia mnie stresują,co to może być?i czy okres mógł się już pojawić? ed0561ace20f780d76d9bcf8f61c7ae4.png

5 tydzień ciąży:)jeszcze nie poznałam,ale się zakochałam:)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ