SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

cykl bez owulacji?

Oceń ten wątek:
  • m_d_f Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2018, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że owulacja była 26 dc. Skok nieduży, ale jest - używasz termometru z jednym miejscem, więc pomiary są mało precyzyjne, stąd może się wydawać, że skok jest nieduży, czy że wręcz go nie ma, ale kolejna temperatura w 28 dc jest wyższa, a pewnie jutro będzie jeszcze wyższa :) I z testami owu tez się zgadza, bo do owulacji dochodzi od 24-36 godzin po pozytywnym teście, więc nawet dopiero na drugi dzień może być owu i u Ciebie tak by to wyglądało. Powodzenia :)

• golonat Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2018, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo serdecznie Ci dziękuję za odpowiedzi w obu wątkach :). Używam szklanego, więc drugie miejsce po przecinku wpisuję "0" albo "5". Jak jutro temperatura pójdzie w dół albo będzie taka sama, to zwątpię :D

• m_d_f Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2018, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, faktycznie, teraz widzę, że są połówki :) No cóż... zobaczymy, nie chcę robić fałszywej nadziei, ale jeśli jutro temperatura skoczy, to myślę, że można już uznać, że owulacja była :)

golonat lubi tę wiadomość

• golonat Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i lipa, nie ma skoku. Czy jest możliwe, żeby owulacja była mimo takich temperatur? Na co czeka ovufriend z postawieniem kresek owu ;)?

• m_d_f Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rzeczywiście nie wygląda to optymistycznie :/ Ovufriend czeka na 3 wyższe temperatury, niestety u Ciebie ich nie ma. Chyba jednak póki co owulacji nie było, organizm poprzestał na "przymiarce".

• golonat Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech :/. Czyli jednak pewnie mi nic nie działa... Okropne to jest.

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ