X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów czy owulacja mogła byc tak wcześnie ?
Odpowiedz

czy owulacja mogła byc tak wcześnie ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • dynamiczna Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę o zerknięcie na mój wykres czy owulacja mogła byc tak wcześnie w moim przypadku ?

https://www.maluchy.pl/ci-72114.png
    relge6yd7jws6b5o.png

• Młoda Przyjaciółka

Wysłany: 19 marca 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na pierwszy rzut oka tak ...z drugiej strony nie było wyraźnego skoku o przynajmniej 0.2 stopnia .A jakie były wcześniejsze wykresy ? kiedy miałaś owulki? Jestem ciekawa co będzie w następnych dniach u ciebie

Młoda
    glxfp0ykf5qmdvkk.png

uch5hdgeomm520qo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanie jak było w poprzednich cyklach. Ja mam wczesną owulację tak 8-10 dzień zwykle i ginekolog powiedział,że jest to wariant normy("ot, taka uroda cyklu":) )

• vanessa Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem pierwszy dzien fl to 11 dc a nie tak jak OF to zaczął odliczać.

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 18:56

• dynamiczna Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie zwykle owulacja była w 13 dniu faktem jest ze w tym miesiącu miałam dużo strasu i pracy mąż szykował się do wyjazdu . Szczyt śluzu miałam na 9 dc bolały też jajniki a w 11 dc to już zupełnie kremowy śluz sama nie wiem zobaczymy :)

https://www.maluchy.pl/ci-72114.png
    relge6yd7jws6b5o.png

• my dream Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moim zdaniem 11dc to była owulka

mhsvh371pdpt408y.png
  • inka84 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie moge podejrzec wykresu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 12:29

ganndqk39u0k0xj0.png

dxgi2rintqxgfhf2.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ