X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Dlaczego OVU nie liczy mi fazy lutealnej?
Odpowiedz

Dlaczego OVU nie liczy mi fazy lutealnej?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mysz86 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zauważyłam, że niektóre dziewczyny mają od owulacji liczoną fazę lutealną, a u mnie tego nie ma. Czy to możliwe, że dlatego, ze moje poprzednie dwa cykle na OVU były z różną fazą lutealną? W pierwszym cyklu na OVU zaszłam w ciążę, jednak poroniłam i OVU liczy mi, że faza ta trwała 63 dni. Kolejny cykl, czyli pierwszy po poronieniu - faza lutealna trwała 12 dni...

Możliwe, że jak unormują się cykle, to będzie pokazywał?

weronika86 lubi tę wiadomość

Aniołki [*][*][*]
    ac95b5706d.png
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cyferki oznaczające dni fl pojawiają się tylko jeżeli masz wykupiony abonament na ovu. Dziewczyny którym liczy mają a te którym nie to nie mają.

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • Mysz86 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak wrote:
    Cyferki oznaczające dni fl pojawiają się tylko jeżeli masz wykupiony abonament na ovu. Dziewczyny którym liczy mają a te którym nie to nie mają.

Aaaaa... No bo właśnie kiedyś mi liczył, jak miałam wykupiony. A teraz faktycznie mi się skończył i nie kupowałam, bo zaczynamy się starać dopiero za trochę ponad miesiąc.

Aniołki [*][*][*]
    ac95b5706d.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez sie wlasnie nad tym zastanawialam :)

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ