Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Doradźcie!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nuteczka1337 Koleżanka

Wysłany: 10 stycznia 2017, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki spójrzcie na mój wykres .. czy sądzicie ze ovu mógł źle wyznaczyć owulacjie i mogła być później ?

• Trapa Przyjaciółka

Wysłany: 10 stycznia 2017, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dla mnie wydaje sie ze owu powinno byc 23 dnia cyklu. takie jest moje zdanie, ale jestem jeszcze malo doświadczona więc nie chce wprowadzić Cie w błąd.

Ania

• Nuteczka1337 Koleżanka

Wysłany: 10 stycznia 2017, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To samo mi napisała "przyjaciółka " z forum.. kurde no nic pozostaje mi czekać ..

• Trapa Przyjaciółka

Wysłany: 10 stycznia 2017, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymam kciuki :**

Ania

• Nuteczka1337 Koleżanka

Wysłany: 10 stycznia 2017, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ