Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Doradźcie!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nuteczka1337 Koleżanka

Wysłany: 10 stycznia 2017, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki spójrzcie na mój wykres .. czy sądzicie ze ovu mógł źle wyznaczyć owulacjie i mogła być później ?

• Trapa Przyjaciółka

Wysłany: 10 stycznia 2017, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dla mnie wydaje sie ze owu powinno byc 23 dnia cyklu. takie jest moje zdanie, ale jestem jeszcze malo doświadczona więc nie chce wprowadzić Cie w błąd.

Ania

• Nuteczka1337 Koleżanka

Wysłany: 10 stycznia 2017, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To samo mi napisała "przyjaciółka " z forum.. kurde no nic pozostaje mi czekać ..

• Trapa Przyjaciółka

Wysłany: 10 stycznia 2017, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymam kciuki :**

Ania

• Nuteczka1337 Koleżanka

Wysłany: 10 stycznia 2017, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy pod lupą - odpowiadamy na Wasze najczęstsze pytania

Kiedy zacząć suplementację? Czym różni się kwas foliowy od aktywnej formy folianu? Jaką rolę przed ciążą odgrywają dieta i suplementacja? Odpowiadamy krótko, konkretnie i bez mitów.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ