Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Drastyczny spadek;(

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jasmina93 Debiutantka

Wysłany: 7 maja 2017, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    6-7dpo I tak jak wczoraj tempka 37.2 tak dzisiaj...36.7...
    Okres powinnam dostac dopiero za tydzien wiec tym bardziej dziwi mnie taki mega spadek:/

• m_d_f Autorytet

Wysłany: 7 maja 2017, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten spadek nie musi wcale zwiastować okresu, skoro dopiero jest ok. 7 dpo. Jutro pewnie temperatura urośnie znów.

• OvuGrażyna Ekspertka

Wysłany: 7 maja 2017, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też miałam taki drastyczny spadek, poniżej czerwonej linii... a na drugi dzien juz bylo spowrotem wysoko. No ale niestety ten cykl nie zakończył się ciążą.

7v8rdqk3dbllser2.png
  • dreamnes Ekspertka

Wysłany: 11 maja 2017, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miedzy7a 10 dpo występuje u polowy spadek implantactjny. Mam nadzieje ze się zazieleni ;)

34bwrjjgc1z53zcr.png
    3i49t5odk6h77iiq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2017, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesli to jednorazowy spadek to moze byc zagniezdzenie. teraz obserwuj czy bedzie rosło..... oby rosło

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ