X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Duphaston dawkowanie
Odpowiedz

Duphaston dawkowanie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno któraś z was brała dupka, interesują mnie kobietki, które miały dawkę 2x1, żeby podtrzymać ewentualną ciążę w dniach od 16-25 dnia cyklu, moje pytanie brzmi czy on nie wywoływał u was miesiączki? Wczoraj miałam lekkie plamienia a dzisiaj już krwawienie, na ulotce pisze, że w dawkach 2x1 wywołuje miesiączkę i teraz się zastanawiam czy to przypadkiem nie ma ze sobą nic wspólnego..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 22:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dupka sie bierze 3 dni po owulacji zeby ewnetualnie nie zablokowac.Dalej jak bierzesz 10 dni i dostalas w trakcie krwawienia sie robi test z krwi na ciaze, jak negatywny sie odstawia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owulacja była w z Soboty na Niedziele potwierdzona USG, w Poniedziałek dostałam lekkiego krwawienia co kilka godzin. Lekarka kazała mi brać dupka od tego dnia, do 25 dnia cyklu, czyli przez 10 dni. We Wtorek krwawienie się nasiliło i trwa do dzisiaj, dzisiaj jest już mniej dlatego zastanawiam się czy dawka nie miała z tym nic wspólnego. Poczekam te kilka dni i zrobie betę :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ