X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Dziwna wydzielina

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kolbusia Koleżanka

Wysłany: 10 listopada 2013, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorry ze z tum watkiem sie tu pcham ale szukalam i nie moglam znalesc.Otoz dzisiaj zauwazylam na wkladce brazowe plamki.Przy badaniu szyjki (ktorej jeszcze nie rozkminilam)moj palec mial troche sluzu z krwia.A jak sie"podcieram"to na papierze takze jest sluz z krwia.Niby jestem przed okresem a nie mialam jeszcze tak.Napiszcie co sadzicie.

suwaczek_N18yMDEzLTA4LTMxXzIwMTQtMTEtMTg=.jpg
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kolbusia wrote:
    Sorry ze z tum watkiem sie tu pcham ale szukalam i nie moglam znalesc.Otoz dzisiaj zauwazylam na wkladce brazowe plamki.Przy badaniu szyjki (ktorej jeszcze nie rozkminilam)moj palec mial troche sluzu z krwia.A jak sie"podcieram"to na papierze takze jest sluz z krwia.Niby jestem przed okresem a nie mialam jeszcze tak.Napiszcie co sadzicie.
    ja mam za każdym razem tak ok 2-1 dni przed okresem wtedy wiem , że @ jest już za chwilę

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Jola85 Nowa

Wysłany: 11 listopada 2013, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rónież zawsze przed @ tak mam

Jola
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ