Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów dziwna wysoka temka pomocy:(
Odpowiedz

dziwna wysoka temka pomocy:(

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam pytanie. zazwyczaj po owulacji mam temp do 37.00. od wczoraj mam bol zeba, bralam apap.a tempka dzis 37.25!!! wczoraj 37.14. Wydawalo mi sie ze apap obiza temerature ciala. Goraczki nie czuje. Jestem 7 dpo. pomozcie!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może nie masz na tyle podniesionej temperatury żeby to odczuwać ale mi się wydaje że jeśli ząb Cię boli np z powodu jakiegoś stanu zapalnego to tempka może być wyższa niż zwykle.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też wydaje mi się, że przez ząb ta temperatura może być wyższa jeśli to stan zapalny:) niemniej jednak pamiętaj również że to że zawsze miałaś po owulacji 37 nie znaczy że za każdym razem tak będzie i nie musi to oznaczać czegoś niepojącego, po prostu organizm to nie maszyna. Wiem co mówię bo sama zazwyczaj miałam 36,6 a ostatnio 36,8-36,9 jak nigdy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki!!!!:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ