X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Dziwny cykl..

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Angieee77 Nowa

Wysłany: 12 lutego 2018, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie! Ostatni okres miałam 7 stycznia, owulacja była potem 24-25 stycznia, a 7 lutego dostałam jasno różowego jednodniowego i bezbolesnego krwawienia. Dziś z drugiego moczu zrobiłam test i po pół godzinie pokazała się druga kreska: https://zapodaj.net/a0d8b5b4120b1.jpg.html
    Czy wg Was jest szansa na ciąże? Bolą mnie piersi i podbrzusze.. Pewnie wybiorę się na betę dla pewności, ale chciałam Was wcześniej zapytać :)
    dziękuje za odpowiedzi :)

• Kaka1 Debiutantka

Wysłany: 12 lutego 2018, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po 30 min wynik testu może być już niestety fałszywy :/ Ale życzę powodzenia:)

Kaka1
  • megiiiii Koleżanka

Wysłany: 12 lutego 2018, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo ciąza biochemiczna :(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ