X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Dziwny cykl..

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Angieee77 Nowa

Wysłany: 12 lutego 2018, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie! Ostatni okres miałam 7 stycznia, owulacja była potem 24-25 stycznia, a 7 lutego dostałam jasno różowego jednodniowego i bezbolesnego krwawienia. Dziś z drugiego moczu zrobiłam test i po pół godzinie pokazała się druga kreska: https://zapodaj.net/a0d8b5b4120b1.jpg.html
    Czy wg Was jest szansa na ciąże? Bolą mnie piersi i podbrzusze.. Pewnie wybiorę się na betę dla pewności, ale chciałam Was wcześniej zapytać :)
    dziękuje za odpowiedzi :)

• Kaka1 Debiutantka

Wysłany: 12 lutego 2018, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po 30 min wynik testu może być już niestety fałszywy :/ Ale życzę powodzenia:)

Kaka1
  • megiiiii Koleżanka

Wysłany: 12 lutego 2018, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo ciąza biochemiczna :(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ