X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

dziwny skok

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • emileczka87 Debiutantka

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co sądzicie o wykresie?

https://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 11:53

emileczka87
  • Asta Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgaduję - termometr elektroniczny z jednym miejscem po przecinku?

Mój Aniołek (6tc) - 19.10.2012
    d92562f68b.png
  • emileczka87 Debiutantka

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    termometr rtęciowy a macie jakis termometr do polecenia

emileczka87
  • Młoda Przyjaciółka

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Kobitki, nie znam się ,także chcę się doradzić, co może być przyczyną tego dziwnego spadku w 4 i 5 dpo ? Do tego w 5 dpo zaobserwowałam najpierw pomarańczowy ,a później różowy śluz ,jakby kremowy zabarwiony na jasnoróżowo krwią. W żaden kolejny dzień to sie już nie powtórzyło. Może to jakieś zaburzenia hormonalne? Jakiw badania ewentualnie zrobić? Dodam ,że nigdy tak nie miałam zawsze po owulce następowal skok i temperatura była wysoka aż do okolic @, będę wdzięczna za pomoc pozdrawiam !

3f87244cf78dcdd364fc2a60d456da0e.png

Młoda
    glxfp0ykf5qmdvkk.png

uch5hdgeomm520qo.png
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    To nie jest skok np. z 36,7 na 36,8 tylko już na 36,9 więc pozostaje czekać na dzisiejszą temp.
    To jest skok jeśli wystepuje po szczycie śluz i 6 wczesniejszych temp. jest niższych.
    Skok jest już jak temp. wzrośnie o 0,05 st. (oczywiście przy spełnionych warunkach dot. skoku) a nie musi o 0,2 to nie tak działa :)

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda wrote:
    hej Kobitki, nie znam się ,także chcę się doradzić, co może być przyczyną tego dziwnego spadku w 4 i 5 dpo ?
    Nie masz żadnego spadku temp. i w związku z tym nie masz sie czym zamartwiać :)
    Spadek jest wtedy jak temp. zejdzie na co najmniej 2 dni poniżej linii podstawowej (OF tej linii nie wyznacza) a u Ciebie nie ma takiego zjawiska :)

201701271765.png

• vanessa Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emileczka87 wrote:
    termometr rtęciowy a macie jakis termometr do polecenia
    Może być rtęciowy ( ja kilka lat tylko takiego używałam) ale zwracaj uwage na to czy słupek rtęci jest pomiędzy kreskami. Jak leży pomiędzy to zaznaczaj że np. temp. jest 36,55 a nie 36,5 :)

201701271765.png

• Młoda Przyjaciółka

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vanessa chodzilo mi o to ,że w fl nigdy nie miałam tak ,żeby temperatura spadła mi aż tyle, zawsze przez 14 dni utrzymywała się wysoko, a tym razem spadła sporo i przy tym miałam dziwny różowy śluz...chyba cos musiało się jednak dziać

Młoda
    glxfp0ykf5qmdvkk.png

uch5hdgeomm520qo.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ