X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Estradiol

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Redsy Nowa

Wysłany: 12 kwietnia 2018, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej moje drogie.
    Otóż mam dość nietypowe pytanie,
    Ostatnia miesiączkę miałam 28.02, menstruacji do dzisiaj brak natomiast :
    Bhcg 0.32
    Estradiol 79pg/ml
    Cykle mam 32 dniowe, czy ktoś wie odnośnie tego wyniku który to etap cyklu?

• golonat Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2018, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po samym estradiolu raczej nie da się stwierdzić, czy owulacja była czy nie ;), więc na podstawie tego jednego parametru nie da się określić etapu cyklu. Twoja beta wskazuje na brak ciąży.
    Koniecznie pomaszeruj do ginekologa w związku z tym brakiem miesiączki.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ