X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Estradiol

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Redsy Nowa

Wysłany: 12 kwietnia 2018, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej moje drogie.
    Otóż mam dość nietypowe pytanie,
    Ostatnia miesiączkę miałam 28.02, menstruacji do dzisiaj brak natomiast :
    Bhcg 0.32
    Estradiol 79pg/ml
    Cykle mam 32 dniowe, czy ktoś wie odnośnie tego wyniku który to etap cyklu?

• golonat Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2018, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po samym estradiolu raczej nie da się stwierdzić, czy owulacja była czy nie ;), więc na podstawie tego jednego parametru nie da się określić etapu cyklu. Twoja beta wskazuje na brak ciąży.
    Koniecznie pomaszeruj do ginekologa w związku z tym brakiem miesiączki.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ