X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Estradiol

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Redsy Nowa

Wysłany: 12 kwietnia 2018, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej moje drogie.
    Otóż mam dość nietypowe pytanie,
    Ostatnia miesiączkę miałam 28.02, menstruacji do dzisiaj brak natomiast :
    Bhcg 0.32
    Estradiol 79pg/ml
    Cykle mam 32 dniowe, czy ktoś wie odnośnie tego wyniku który to etap cyklu?

• golonat Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2018, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po samym estradiolu raczej nie da się stwierdzić, czy owulacja była czy nie ;), więc na podstawie tego jednego parametru nie da się określić etapu cyklu. Twoja beta wskazuje na brak ciąży.
    Koniecznie pomaszeruj do ginekologa w związku z tym brakiem miesiączki.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ