Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Gdzie byscie zaznaczyly u mnie owulacje? Pomozcie
Odpowiedz

Gdzie byscie zaznaczyly u mnie owulacje? Pomozcie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    13dc bylam na badaniu usg i pani doktor stwierdzila ze sa dwa pecherzyki i ze owulka bedzie albo nastepnego dnia albo za dwa dni czyli 14dc albo 15dc.
    Dzisiaj dopiero skoczyla mi temperatura a ouvu zaznaczylo mi owulke w 13dc co by sie nie zgadzalo z tym co widziala i mowila moja ginekolog bo 13go jeszcze byly pechezyki nie pekniete.
    Zaznaczlam sobie sama w 14dc owulke ale moze jestem w bledzie.
    Gdzie byscie zaznaczyly u mnie owulacje?

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • Asta Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekałabym jeszcze dwa dni, jeśli temperatura się utrzyma na wysokim poziomie to stawiałabym na 15 dc.

Mój Aniołek (6tc) - 19.10.2012
    d92562f68b.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ