X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów i jak myslicie sa jakies nadzieje
Odpowiedz

i jak myslicie sa jakies nadzieje

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jak myslicie sa jakies szanse ze sie udalo

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    d74af7823296a5c931cb6395fecd6579.png

• Isia93 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dużo <3, tempka wysoka, są duże szanse, że się udało;)
    3mam kciuki;D

ZGWAp2.png
    Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
    Od lipca 2014 na ovufriend.
  • Isia93 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test ciążowy mógł być robiony za wcześnie, jeśli temp nie spadnie to zrób za klika dni;)

ZGWAp2.png
    Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
    Od lipca 2014 na ovufriend.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już spada :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale i Tak dziękuję

• AnnaMaria89 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej dziewczynki czy ktoras powie mi czy myslicie ze sa szanse po takim serduszkowaiu? sprobuje jeszcze dzis zaserduszkowac ale juz moj mezowaty zmeczony wczoraj byl i nie wiem czy dzis bedzie mial ochote... wkurza go ze ciagle mowie, ze moze to juz i chce konkretnie wiedziec kiedy, tyle ze on nie rozumie ze tego nie da sie ot tak okreslic, tym bardziej ze pierwszy raz mierze tempke...

Ten jeden dzien w niedziele nie bylo sensu nawet mierzyc bo spac poszlam po 4 a wstalam o 8 po nocy szalenstw na parkiecie... ale nie jestem tez pewna tej tempki w pon. bo przebudzalam sie w nocy - i w niedziele bylam strasznie przemeczona po bardzo aktywnym weekendzie. - moglo to zaburzyc tempke z pon?

jeszcze taka opcja - zmierzylam tempke w pon o 5 i bylo 36.05 a potem o 7.10 i bylo 36.55 a dzis dla przykladu o 5 36.42 a o 7.30 36.59 - mozliwe ze wczoraj prawie w tym samym czasie do godz 7 az tyle urosla a dzisiaj jak zwykle tylko troche (jak w innych dniach)

jak myslicie owu mogla byc w tych dniach serduszkowania? czy raczej w tych nieserduszkowania lub dzis...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 11:17

7v8rskjo4oaslnud.png
    h4zpdqk3vi112s1e.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ