X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Interpretacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie ! :) Dopiero zaczynam , dziewczyny, myślicie że jak na razie jest w porządku ? Do tej pory nie zauważyłam objawów owulacji,oprócz tego i poprzedniego cyklu, gdzie kuło mnie ok 15, 15 d.c :) kilka miesięcy temu okazało się że owulacji u mnie nie ma, ale wyniki są już w normie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 15:59

• Linka05 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy :) Temperatura wygląda w porządku, jest też śluz rozciągliwy więc wygląda ładnie :) Zobaczymy czy będzie wzrost temp bo na razie ciężko coś więcej powiedzieć :)

zem3wn15az3szllg.png
  • efik Debiutantka

Wysłany: 18 listopada 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc ja tez jestem tu nowa i sama nie wiem co mam mysles o moim wykresie czy mozecie mi pomoc.

Pozdrawiam

efik
  • Linka05 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Efik musisz udostępnić wykres żebyśmy mogły go zobaczyć :)

zem3wn15az3szllg.png
  • efik Debiutantka

Wysłany: 19 listopada 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    9e2d9f42f889db776f68f226483573c7.png

No fakt:)
    Dzieki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 20:29

efik
  • efik Debiutantka

Wysłany: 19 listopada 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze dziwine to wszystko bo dzisiaj wieczorem pojawil sie ponowzie rozciagliwy sluz.
    Sama juz nie wiem jak to interpretowac

efik
  • Linka05 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Efik jest ładny skok i jest śluz także to dobry znak :) Może to już był ostatni dzień śluzu i wyznaczona owulacja będzie pewniejsza :)

zem3wn15az3szllg.png
  • efik Debiutantka

Wysłany: 20 listopada 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Linka 05

Dziekuje za pomoc.

Pozdrawiam

Linka05 lubi tę wiadomość

efik
  • sharishia Debiutantka

Wysłany: 27 listopada 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc,

czy ktos poglby mi w interpretacji mojego wykresu? dziekuje

18b5730258f7c4aad996abcef098d8ab.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ