jak myslicie kiedy byla wkoncu ta owulacja
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysam skok temperatury nie gwarantuje ze owulacja wystapila,tak jak testy owu,żeby to potwierdzić najlepiej pojsc na monitoring cyklu.a oprocz skoku masz jakies objawy?chociaz przy cyklach bezowulacyjnych nie widac na wykresie dwufazowosci cyklu.wedlug NPR po 3 wyzszych temp.poprzedzających 6 nizszych MOZNA SĄDZIĆ, ze owulacja wystapila.Tysia :) wrote:A może być skok temp mimo że owulacji nie było?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 16:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeszcze gdybym i ja mogła was poprosić o interpretację. Myślałam że to cykl bezowulacyjny aż tu nagle skok tempki i czuję że cały czas pracują mi jajniki ( bolą mnie) czy wg was może być coś na rzeczy?? Choroba, ciąża czy może coś z progesteronem?? Pierwszy cykl mam tak niskie tempki a tydzień przed dniami płodnymi szczepiłam się przeciwko grypie....
Najnowsz.cykl
e22b3fb203]
[/url]
[img]https://ovufriend.pl/thumb/fa52d15e2d10be3a52f4a0e22 Ehh nie mogę skopiować, zapraszam do mnie.[/img]Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 09:40
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dodam wam tylko taka informacje dla osób ktore sa laikami jak ja jeszxze w tych sprawach... Jezeli czekacie na owulacje to podobno nie oznacza to ze w ten dzien jest największe prawdopodobieństwo zajścia w ciąże...dzis byłam u specjalisty profesora położnictwa i ginekologii w UK ... I wytłumaczył mi ze jesli mam cykle 28 dniowe to stosunek płciowy zakończony ciaza w 14 dniu czyli w dzien owulacji równa sie kilku procentom max 5%...- a wiec jezeli masz regularne miesiączki np co 28 dni to prawdopodobieństwa ciąży jest równa 45% jezeli zbliżenie bedzie miało miejsce 12-13-14 dniu cyklu...jezeli robicie testy owulacyjne I test pokazuje || ( dwie krechy) znaczy ze do owulacji Dojdzie za 24-48 Godz czyli w tym momencie jestescie najmocniej plodne.... Nie czekajcie do ost momentu ! Dr stwierdzil ze do owulacji moze dojsc np w14 cyklu nad ranem a ty w tym czasie bedziesz miec stosunek ale wieczorem moze byc Za pozno I stad wiele kobiet jest zdziwionych no jak ? Przeciez to był 14 dzien ... Nasz organizm dziala 24/24 nie odroznia nocy od dnia Dlatego zaleca się odbywanie stosunkow w 12 dniu cyklu I 13 nie zaszkodzi 14 ale to tylko dla pewnosci....
Obserwuj sluz gorāco polecam olej z wiesiolka Jem go od 1 mies a juz w tym mies pojawil mi się piekny sluz ... Nie mialam takiego poprzednio I stad mialam klopot z ustaleniem plodnosci.... A to Tez ma duzy wplyw... Plemniczki musza przetrwac kolejna wazna rzecz !
Jezeli chodzi o mezczyzn podobno przed stosunkiem powinni podmyc się w chlodnej wodzie nie goracej ani cieplej ... Jesli Maja problem z nasieniem chlodna woda pobudza ... Stad Teoria ze przegrzane jądra produkują gorsze nasienie ... I jedzenie pestek z dyni wit C z selenem .. No to do dzieła !
September, Ania89 lubią tę wiadomość
Ferrari -

i tez narazie nie mogę zajść . Ale u mnie może być problemem moja wada .