SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów jak odczytac dzien owulacji
Odpowiedz

jak odczytac dzien owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • fifi Przyjaciółka

Wysłany: 13 grudnia 2012, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny, jestem tutaj od paru dni i tak sie zastanawiam, jak ja mam odczytac z wykresu kiedy nastapila owulacja, czy moze któraś z was udostępnic mi swój wykres, w którym widać dzień owulacji :-) z góry dziękuje i pozdrawiam

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2012, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fifi wejdz sobie na galerie i tam jest mase wykresów owulacyjnych możesz sobie je przejżeć i podsumować co i jak!!! powodzenia życzę!!

• fifi Przyjaciółka

Wysłany: 13 grudnia 2012, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki wielkie dopiero zaczynam wiec wole się najpierw poradzić :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2012, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma za co fifi!!!;-)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jakie witaminy warto suplementować w ciąży?

Ciąża to okres, w którym organizm kobiety potrzebuje zwiększonej ilości składników odżywczych. Właściwa suplementacja witamin wspiera rozwój dziecka i chroni zdrowie przyszłej mamy. Zanim jednak sięgniemy po jakiekolwiek preparaty, konieczna jest konsultacja z lekarzem prowadzącym ciążę, który dobierze suplementację dostosowaną do indywidualnych potrzeb.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ