Tydzień dla Płodności   

Uwaga: to już ostatnia szansa!   
Nie zwlekaj - zbadaj swoją płodność - pierwsza wizyta 1zł!
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Jak to wygląda? - pierwszy cykl z termometrem
Odpowiedz

Jak to wygląda? - pierwszy cykl z termometrem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jaoasia Debiutantka

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, chciałam poprosić o wsparcie w analizie mojego wykresu.
    Jest to mój pierwszy miesiąc z temp. I zastanawiam się czy można coś z wykresu zinterpretować.
    Pomiary rozpoczęłam, ponieważ gin. Powiedziała mi 14 dc (poprzedniego)że owulacji w cyklu już nie będzie i ze musiała być 2-3 dni wcześniej.
    Usg pod koniec cyklu pokazało ciałko żółte, więc stwierdziłam że poszukiwania owu czas zacząć.
    Ktoś coś podpowie?

161d3aea2ae7763659bdc20f0d270fa6.png
  • Jaoasia Debiutantka

Wysłany: 2 lutego 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już się poprawiam, bo nie wstawiłam linka do wykresu:

https://ovufriend.pl/graph/4993ca0e94341a2526c7866f76520fce

• Kiniacz Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 21:15

20140607580114.png

• Jaoasia Debiutantka

Wysłany: 3 lutego 2015, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za odpowiedź :-)
    Pocieszające że wykres chociaz dobrze wygląda, bo moje nieustająco swędzące jajniki pod koniec cyklu wprowadzają mnie w stan permanentnego martwienia się. A na usg wyglądają ponoć tak bardzo ładnie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ