X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

jasnobrazowy sluz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • GreenDot Koleżanka

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny, nie wiem czy sie nie powtarzam ale nie umiem znalezc podobnego tematu. Jestem w 9 dc i od kilku dni mam jasnobrazowy sluz. Zaczal sie 2 dni po @.Co to moze oznaczac? Dodam ze nie mam zadny innych objawow, moze jednynie bol w krzyzu ale to pewnie nie ma zwiazku..

• Kaśka13 Koleżanka

Wysłany: 12 grudnia 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak wyglądał pierwsze dwa dni? krwawienie było mocne? tak na prawdę można po @ plamić, ale najlepiej skonsultować to z lekarzem, winne mogą być hormony.

02.2010 - synuś <3
    09.2013 - Aniołek 8 tc
    06.2014 - Aniołek 14 tc
  • GreenDot Koleżanka

Wysłany: 12 grudnia 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krwawienie bylo jak zawsze - 3 dni normalne (srednie) , 4ty dzien nic, 5ty lekkie krwawienie - wszystko jak co miesiac. No i potem juz taki sluz o zabarwieniu jasnobrazowym. Zupelnie inne niz typowe plamienie zwiazane z @. a jakie hormony moga miec na to wplyw?

• dancerina Ekspertka

Wysłany: 13 grudnia 2014, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem przed owulacją no i też mam taki śluz

2x1nxuun3b4lqpi4.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ