X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

jasnobrazowy sluz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • GreenDot Koleżanka

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny, nie wiem czy sie nie powtarzam ale nie umiem znalezc podobnego tematu. Jestem w 9 dc i od kilku dni mam jasnobrazowy sluz. Zaczal sie 2 dni po @.Co to moze oznaczac? Dodam ze nie mam zadny innych objawow, moze jednynie bol w krzyzu ale to pewnie nie ma zwiazku..

• Kaśka13 Koleżanka

Wysłany: 12 grudnia 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak wyglądał pierwsze dwa dni? krwawienie było mocne? tak na prawdę można po @ plamić, ale najlepiej skonsultować to z lekarzem, winne mogą być hormony.

02.2010 - synuś <3
    09.2013 - Aniołek 8 tc
    06.2014 - Aniołek 14 tc
  • GreenDot Koleżanka

Wysłany: 12 grudnia 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krwawienie bylo jak zawsze - 3 dni normalne (srednie) , 4ty dzien nic, 5ty lekkie krwawienie - wszystko jak co miesiac. No i potem juz taki sluz o zabarwieniu jasnobrazowym. Zupelnie inne niz typowe plamienie zwiazane z @. a jakie hormony moga miec na to wplyw?

• dancerina Ekspertka

Wysłany: 13 grudnia 2014, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem przed owulacją no i też mam taki śluz

2x1nxuun3b4lqpi4.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ