Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Jednodniowy skok temperatury po owulacji
Odpowiedz

Jednodniowy skok temperatury po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mysza13 Ekspertka

Wysłany: 16 czerwca 2019, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

W 7 dpo mam skok temperatury o 0,25 stopnia. Wiem, ze zazwyczaj przy implementacji temperatura spada- ktoś miał odwrotnie??

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2019, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bywało i tak, że miałam skoki, ale zawsze zakończone @ więc nie wiem czy to reguła

• LaBellePerle Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2019, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza13 wrote:
    Hej,

W 7 dpo mam skok temperatury o 0,25 stopnia. Wiem, ze zazwyczaj przy implementacji temperatura spada- ktoś miał odwrotnie??

w 7 dniupo jest najwyższy poziom progesteronu, stąd może być ta temperatura, ja też tak miałam w tym cyklu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2019, 09:58

Mysza13, Ania:)) lubią tę wiadomość

preg.png

17.04.2023 14:00 - Amelia, 4060g, 51 cm SN
    14.10.2021 13:54 - Oliwia, 4150g 53cm SN
    27.09.2020 0:55 - Wiktoria, 1150g, 36 cm CC

"Nie ma takiego cierpienia, którego miłość nie byłaby w stanie uleczyć"

9.10.2018 biochem.
    10.02.2019 18tc (*) Oliwia
    3.10.2019 20tc (*) Gabriela
  • Mysza13 Ekspertka

Wysłany: 17 czerwca 2019, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaBellePerle wrote:
    w 7 dniupo jest najwyższy poziom progesteronu, stąd może być ta temperatura, ja też tak miałam w tym cyklu

O a to ciekawe- nie wiedziałam. Zawsze jakaś oznaka, ze organizm dobrze działa

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ