Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

kiedy ta owulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak mówiłam negatywny :) nic tylko czekać na @. Może jutro kupie luteine na wywołanie

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przykro mi bardzo ze negatyw :( ja mam to samo co miesiac :(dzisiaj sie wkurzyłam bo zawsze ladne wykresy a dzisiaj 3 ci dzien po owu tempka spadla z 36,8 do 36,5 nie wiem dlaczego ale sie wnerwiłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja jak nie moglam czasem dostac @ lykalam nospe max :)i u mnie dzialało:)luteiny nie próbowałam.

• black.devile Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam kupić luteine ale ona tylko na receptę :/ a do lekarza mam dopiero na październik.. Dzisiaj nawet nie mierzyłam temperatury bo co chwile się budzilam. Spróbuję ta nospe tak jak mówisz. A jak u Ciebie sytuacja? :)

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ