X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Mierzenie temp po zmianie czasu
Odpowiedz

Mierzenie temp po zmianie czasu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Melo Debiutantka

Wysłany: 1 września 2018, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie... codziennie mierzę temp o 6:15, jutro lecę na wakacje gdzie czas będzie cofnięty o godz. W takim przypadku mierzyć o 5:15 czy już mierzyć o 6:15 ich czasu?

• pap86 Autorytet

Wysłany: 1 września 2018, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze powiedziawszy to jesli jestes przed owu i chcesz ją sobie niby potwierdzic skokiem temperatury to lepiej jesli czas cofniesz i bedziesz mierzyc tak jak by "na polski". Ale jesli jestes po owu i np. Masz teeaz faze wyzszych temp to bym sobie nie zawracala glowy zmianą czasu :) zreszta podobno mozna cos tam dodawac czy odejmowac w temp jesli jest odstepstwo czasowe ale z drugiej strony masz wakacje. Odrzuc termometr w kąt :D

Szymonek jest z nami od 11.09 :) 3490gram, 57cm, 10pkt
    f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • Melo Debiutantka

Wysłany: 2 września 2018, 04:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za odpowiedz:) jestem po ovu,chciałam mierzyć temp tak dla ciekawości jak to będzie się utrzymywało ale może masz racje z tym odstawieniem;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ