X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Mikroskop

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kasia12384 Znajoma

Wysłany: 15 września 2017, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, zastanawiam się nad kupnem mikroskopu owulacyjnego Afrodyta. Używacie? Warto zainwestować?

Synek ur. 2010r.
    Starania o drugie dziecko od 2015r.
    Od maja 2016r. stymulacja Clo + pregnyl
    05.07.2017r. Laparoskopia
    Endometrioza

• Matylda36 Autorytet

Wysłany: 29 września 2017, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Według mnie wyrzucenie pieniędzy w błoto. Testy paskowe pokazywały mi owulację, mikroskop nigdy. A badałam i ślinę i śluz.

Mama najcudowniejszych skarbów :-)
  • Existenz Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I mnie też się nie sprawdził nigdy paorotek nie pokazał

10.08. Irenka. 3700 i 56
    9m -9kg. 2 zabki.
    13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r
  • Kruszynka91 Autorytet

Wysłany: 18 października 2017, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam mikroskop Afrodyta, używałam przez pół roku, starałam się nauczyć odczytywać wyniki Ale pokazywał w cały świat.. najpierw robiłam ze śliny, potem śluzu, ale wyniki nie były zawsze powtarzalne.. nigdy nie polegalam na wynikach mikroskopu tylko temperatury i śluzu. Teraz leży w szafce...

km5sroeqzvrm7hel.png

28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm

1.04 - 2260g
    4.03 - 1600g
    19.12 - 320g
    03.09.18 - pozytywny test!
    Beta 05.09.18: 462
    14 cykli starań
    Hashimoto - euthyrox 100
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ