X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

moj wykresik

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • hellokitty Znajoma

Wysłany: 18 marca 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pomozecie kobietki moje? co myslicie? jakas szansa jest ze zazieleni sie w koncu?
    931a7aa22fc5fe8379d81fb1734f006b.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 14:13

:)
  • jastjast Koleżanka

Wysłany: 18 marca 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testować i już ;-) trzymam kciuki ja jestem w 10 dpo.

• inka84 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testuj :-). Wyglada bardzo obiecujaco! Powodzenia! :-)

ganndqk39u0k0xj0.png

dxgi2rintqxgfhf2.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ