Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Może mi ktoś pomóc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Może mi ktoś pomóc w interpretacji wykresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • CottonCandy Debiutantka

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/graph/2979edff2f73aba749fa74cde784a5f8

• Karolcia89 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobny temat już jest... po co zakładać drugi, prawie taki sam?
    Tutaj nie ma czego interpretować. Żeby na temat wykresu można było coś powiedzieć, trzeba temperaturę mierzyć codziennie rano o tej samej porze, przed wstaniem z łóżka, po minimum 3 godz śnie. U Ciebie zaś jest kilka temperatur w różnych odstępach czasu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 11:29

05.01.2018 Aniołek 7t5d [*]
    21.01.2019 Aniołek 9t6d [*] PJP
    14.06.2019 Aniołek 8t [*] PJP

Obniżone białko Z
  • CottonCandy Debiutantka

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeżeli nie jestem w stanie przespać min 3h w ciągu nocy? Podaje te temperatury których jestem pewna. Szkoda że nie da się nic powiedzieć na ten temat :(

• Karolcia89 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro nie przesypiasz 3 godzin, to spróbuj przynajmniej codziennie rano o tej samej porze mierzyć (najlepiej jeszcze zanim wstaniesz z łóżka). Wykres może nie będzie idealny, ale już bardziej będzie można go zinterpretować. Trzymam kciuki i powodzenia;)

05.01.2018 Aniołek 7t5d [*]
    21.01.2019 Aniołek 9t6d [*] PJP
    14.06.2019 Aniołek 8t [*] PJP

Obniżone białko Z
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ