Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Może mi ktoś pomóc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Może mi ktoś pomóc w interpretacji wykresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • CottonCandy Debiutantka

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/graph/2979edff2f73aba749fa74cde784a5f8

• Karolcia89 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobny temat już jest... po co zakładać drugi, prawie taki sam?
    Tutaj nie ma czego interpretować. Żeby na temat wykresu można było coś powiedzieć, trzeba temperaturę mierzyć codziennie rano o tej samej porze, przed wstaniem z łóżka, po minimum 3 godz śnie. U Ciebie zaś jest kilka temperatur w różnych odstępach czasu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 11:29

05.01.2018 Aniołek 7t5d [*]
    21.01.2019 Aniołek 9t6d [*] PJP
    14.06.2019 Aniołek 8t [*] PJP

Obniżone białko Z
  • CottonCandy Debiutantka

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeżeli nie jestem w stanie przespać min 3h w ciągu nocy? Podaje te temperatury których jestem pewna. Szkoda że nie da się nic powiedzieć na ten temat :(

• Karolcia89 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro nie przesypiasz 3 godzin, to spróbuj przynajmniej codziennie rano o tej samej porze mierzyć (najlepiej jeszcze zanim wstaniesz z łóżka). Wykres może nie będzie idealny, ale już bardziej będzie można go zinterpretować. Trzymam kciuki i powodzenia;)

05.01.2018 Aniołek 7t5d [*]
    21.01.2019 Aniołek 9t6d [*] PJP
    14.06.2019 Aniołek 8t [*] PJP

Obniżone białko Z
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ