X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Może mi ktoś pomóc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Może mi ktoś pomóc w interpretacji wykresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • CottonCandy Debiutantka

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/graph/2979edff2f73aba749fa74cde784a5f8

• Karolcia89 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobny temat już jest... po co zakładać drugi, prawie taki sam?
    Tutaj nie ma czego interpretować. Żeby na temat wykresu można było coś powiedzieć, trzeba temperaturę mierzyć codziennie rano o tej samej porze, przed wstaniem z łóżka, po minimum 3 godz śnie. U Ciebie zaś jest kilka temperatur w różnych odstępach czasu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 11:29

05.01.2018 Aniołek 7t5d [*]
    21.01.2019 Aniołek 9t6d [*] PJP
    14.06.2019 Aniołek 8t [*] PJP

Obniżone białko Z
  • CottonCandy Debiutantka

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeżeli nie jestem w stanie przespać min 3h w ciągu nocy? Podaje te temperatury których jestem pewna. Szkoda że nie da się nic powiedzieć na ten temat :(

• Karolcia89 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro nie przesypiasz 3 godzin, to spróbuj przynajmniej codziennie rano o tej samej porze mierzyć (najlepiej jeszcze zanim wstaniesz z łóżka). Wykres może nie będzie idealny, ale już bardziej będzie można go zinterpretować. Trzymam kciuki i powodzenia;)

05.01.2018 Aniołek 7t5d [*]
    21.01.2019 Aniołek 9t6d [*] PJP
    14.06.2019 Aniołek 8t [*] PJP

Obniżone białko Z
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ