X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Nagle ovu linia przerywana
Odpowiedz

Nagle ovu linia przerywana

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natalia DRP Przyjaciółka

Wysłany: 29 marca 2019, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny

Czy mogłabym Was prosić o pomoc.

Dziś, w 20 dc zaznaczyłam śluz rozciągliwy i na wykresie zmieniła mi się linia ovu z czerwonej na przerywaną.

Jak to rozumieć? Jeszcze się nie poddaję chociaż temperatura dziś lekko spadła... Nie moge znaleźć nic ani na forum ani w internetach

Wklejam wykres i bardzo dziękuję za pomoc!

https://ovufriend.pl/graph/cf902b648da7132483145fd0cfca8a9d

Pozdrawiam
    Natalia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 17:42

• Scandi90 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia DRP wrote:
    Hej dziewczyny

Czy mogłabym Was prosić o pomoc.

Dziś, w 20 dc zaznaczyłam śluz rozciągliwy i na wykresie zmieniła mi się linia ovu z czerwonej na przerywaną.

Jak to rozumieć? Jeszcze się nie poddaję chociaż temperatura dziś lekko spadła... Nie moge znaleźć nic ani na forum ani w internetach

Wklejam wykres i bardzo dziękuję za pomoc!

https://ovufriend.pl/graph/cf902b648da7132483145fd0cfca8a9d

Pozdrawiam
    Natalia
    Ładnie jest wyjaśnione w informacjach odnośnie wykresu. Jeśli po domniemanej owulacji wystąpi czynnik ( np sluz) wskazujący na płodność to wtedy of bierze pod możliwość że owulacja się przesunela i dlatego wstawił linię przerywana. Jeśli po owulacji nic nie będzie zaburzalo objawów, czyli nie wystąpi sluz plodny to będzie linia ciągła. Mam nadzieję że jasno. Wejdź w interpretacje wykresu i tam znajdziesz miejsce gdzie jest więcej informacji na ten temat.

24.01.2013 córcia ❤CC
    11.2016 usuniety lewy jajnik i jajowod (torbiel)
    22.07.2019 Aniołek (9tc)
    12.10.2020 cp😔, usunięty prawy jajowod
    13.01.2021 1 FET, 5 dniowa blastocysta ekspandowana- transfer nieudany. Beta <0,100
    12.03.2021 2 FET, blastocysta wychodząca z otoczki. Transfer nieudany. Beta <0,100😞
    23.04.2021 histeroskopia + scratching endometrium, usunięte dwa zrosty
    04.06.2021 3 FET, blastocysta wychodząca z otoczki. Transfer nieudany. Beta <0,100
    Został ostatni ❄️ przebadany, zdrowy ❤️
  • Natalia DRP Przyjaciółka

Wysłany: 29 marca 2019, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serdecznie dziękuję Scandi, przeoczyłam to....

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ