X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Objawy.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zauważyłam ,że niektóre z Was mają więcej funkcji do wyboru w zakładce "objawy" niż ja :| Nie mam na przykład możliwości zaznaczenia bólu jajników. Mam wykupiony pakiet na 3 miesiące - istnieje jakaś zależność między tymi tematami?

• Dafne Koleżanka

Wysłany: 26 października 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak wciśniesz funkcję objawy - masz na dole, po prawej stronie - edytuj pola - wciskasz to i zaznaczasz, które jeszcze chcesz mieć ;)

lv8pusw.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dafne wrote:
    jak wciśniesz funkcję objawy - masz na dole, po prawej stronie - edytuj pola - wciskasz to i zaznaczasz, które jeszcze chcesz mieć ;)

Dokładnie :) Te, co sobie pozaznaczasz, te Ci będzie wyświetlać później jako możliwe do odhaczenia.

Tak samo jest z lekami, w dodatku leki można dodawać własne ;)

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje! :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ