SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Objawy.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zauważyłam ,że niektóre z Was mają więcej funkcji do wyboru w zakładce "objawy" niż ja :| Nie mam na przykład możliwości zaznaczenia bólu jajników. Mam wykupiony pakiet na 3 miesiące - istnieje jakaś zależność między tymi tematami?

• Dafne Koleżanka

Wysłany: 26 października 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak wciśniesz funkcję objawy - masz na dole, po prawej stronie - edytuj pola - wciskasz to i zaznaczasz, które jeszcze chcesz mieć ;)

lv8pusw.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dafne wrote:
    jak wciśniesz funkcję objawy - masz na dole, po prawej stronie - edytuj pola - wciskasz to i zaznaczasz, które jeszcze chcesz mieć ;)

Dokładnie :) Te, co sobie pozaznaczasz, te Ci będzie wyświetlać później jako możliwe do odhaczenia.

Tak samo jest z lekami, w dodatku leki można dodawać własne ;)

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje! :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ