X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Objawy.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zauważyłam ,że niektóre z Was mają więcej funkcji do wyboru w zakładce "objawy" niż ja :| Nie mam na przykład możliwości zaznaczenia bólu jajników. Mam wykupiony pakiet na 3 miesiące - istnieje jakaś zależność między tymi tematami?

• Dafne Koleżanka

Wysłany: 26 października 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak wciśniesz funkcję objawy - masz na dole, po prawej stronie - edytuj pola - wciskasz to i zaznaczasz, które jeszcze chcesz mieć ;)

lv8pusw.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dafne wrote:
    jak wciśniesz funkcję objawy - masz na dole, po prawej stronie - edytuj pola - wciskasz to i zaznaczasz, które jeszcze chcesz mieć ;)

Dokładnie :) Te, co sobie pozaznaczasz, te Ci będzie wyświetlać później jako możliwe do odhaczenia.

Tak samo jest z lekami, w dodatku leki można dodawać własne ;)

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje! :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ