Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów OVUF przesunęło owulację dlaczego
Odpowiedz

OVUF przesunęło owulację dlaczego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej pytanie ovuf przesunęło mi po 5 dniach owulację z 17 dc na 18 dlaczego i czy to normalne w co mam wierzyć? Proszę o odpowiedz bardziej ode mnie doświadczone kobitki :-)

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Ptasiulka Nowa

Wysłany: 14 grudnia 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dopiero drugi cykl prowadze na ovu i zastanawiam sie kiedy ovu wyznacza owulacje, wtedy jak juz sie odbyla wedlug niego, czy tego samego dnia co przewiduje hmm, u mnie juz polowa cyklu a nic sie nie dzieje, moze to przez to, ze nie mam wykupionego pakietu premium ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2013, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odp masz pod wykresem :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ