X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

oznaczenia na of

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • paulad11 Przyjaciółka

Wysłany: 29 marca 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze mi ktoras z was powiedziec dlaczego niektore oznaczenia temperatury sa pustymi koleczkami a niektore sa to pelne kropeczki jesli wiecie co ja wogole mam na mysli.to moj pierwszy cykl tu i jedna z moich temperatur (sadkowa )zostala oznaczona pustym koleczkiem nie wiem czy to ma jakies znaczenie ?

<3
  • Asta Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieskie kółeczka są wtedy, gdy mierzysz temperaturę o wybranej porze, dopuszczalna różnica czasu +/- 30 min. Program domyślnie ustawiony jest chyba na 7 godzinę, więc akceptuje temperatury z godziny 6:30-7:30. Pomiary wykraczające poza ten zakres są automatycznie oznaczone białym kółeczkiem (ale linia łącząca punkty jest nieprzerywana).
    Białe kółeczka i linia przerywana z nich wychodząca to pomiar ignorowany, stosowany w przypadku zaburzeń.

Mój Aniołek (6tc) - 19.10.2012
    d92562f68b.png
  • paulad11 Przyjaciółka

Wysłany: 29 marca 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha dziekuje za wyjasnienie :)

<3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ