X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Pierwszy cykl na ovu i już beowulacyjny???
Odpowiedz

Pierwszy cykl na ovu i już beowulacyjny???

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aga1987 Znajoma

Wysłany: 1 stycznia 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, czy mogłybyście pomóc, nigdy nie miałam tak niskiej temperatury w pierwszej fazie i trochę mnie to martwi, miałam już śluz płodny ból owulacyjny a skoku temperatury dalej brak. czy to będzie cykl bezowulacyjny. Co o tym myślicie??

zAgatka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 17:33

• Agis Przyjaciółka

Wysłany: 2 stycznia 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dodałam w tym miesięcu swój pierwszy wykres i też byłam w stresie że jest bezowulacyjny ..ale na szczęście ok 24 tempka poszła w górę i mam nadzieję że tak zostanie :) wiec powodzenia i trzymam kciuki :)

f2w33e3ko1nuzwjb.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spójrzcie na mój wykres, u mnie skok był a owu niestety nie.....potwierdzone monitoringiem.

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Aga1987 Znajoma

Wysłany: 2 stycznia 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj znowu tak jakby śluz płodny, tylko nie było go tak dużo jak jeszcze 4 dni temu ale był bardziej przezroczysty.. nie wiem czy to lepiej... I dzisiaj bardzo bolą mnie jajniki... nie wiem czemu... może to rekcja po progesteronie w poprzednim miesiącu... nie wiem co robić...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ