X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Plamienie implantacyjne czy miesiaczka
Odpowiedz

Plamienie implantacyjne czy miesiaczka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dommat255 Nowa

Wysłany: 12 grudnia 2018, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny jestem tutaj nowa, widzialam podobne tematy ale nie rozwialy moich watpliwosci.

Staramy sie z mezem o drugie dziecko. Dzisiaj po poludniu zauwazylam plamienie brazowe potem rozowate, pod wieczor obfitsze i doszedl lekki bol podbrzusza. Temperature mierze dopiero od momentu owulacji i do dzisiaj utrzymuje sie 37,3-37,5. Czy mozliwe by bylo to plamienie implantacyjne? Jestem 3 dni przed planowana miesiaczka. Dzisiaj 10 dzien po owulacji

• Ika83 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba okres. Plamienie implatacyjne to jedna dwie kropelki

mkwia
  • terka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ika83 wrote:
    To chyba okres. Plamienie implatacyjne to jedna dwie kropelki

Niekoniecznie. Gdyby tak było to by dziewczyny nie mylily tego z okresem. A zdarza się że myślą że okres a tu ciąża o której dowiadują się gdy miesiąc później okres ani nic go przypominającego się wcale nie pojawi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 12:12

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2018, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    autorka może już sama napisać czy krwawienie się rozkręciło?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ