X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Płodność kobiety a Księżyc oraz planowanie płci
Odpowiedz

Płodność kobiety a Księżyc oraz planowanie płci

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2017, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, natknęłam się na taki program wraz z objaśnieniem jak go użyć w celu wyznaczenia największej płodności u kobiety w oparciu o właśnie Księżyc . Nie będę szczegółowo opisywała bo wszystko jest ujęte w instrukcji , na stronie ,której link podaję poniżej.
    W wielkim skrócie, każda z nas jak się rodziła to miała Księżyc w konkretnej planecie i w tym programie jest zawarta prognoza płodności oraz jest możliwość zaplanowania płci ( autor twierdzi,że ma aż 98% trafności w planowaniu płci)
    Chciałabym się podzielić z tym Z Wami,mam nadzieję,żę się przyda :)

www.astro.uni.torun.pl/~kb/Efemerydy/Cykle.htm

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ