X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Poczatki badania szyjki
Odpowiedz

Poczatki badania szyjki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Elena91 Debiutantka

Wysłany: 5 listopada 2017, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczęłam badać szyjkę dopiero od kilku dni.
    Wczoraj wieczorem jeszcze ja łatwo mogłam palcami zbadać. Na czubku lekki kółko jakby o średnicy 2 mm na wyczucie. Wilgotność. Czy miękka czy twarda narazie nie mam porównania. Tylko mam co 25-26 dni.
    W tym miesiącu na ovu obliczyłam mi że cykl dłuższy. Według liczenia co 25-26 dni to już powinnam mieć okres. Temperatura spadła lekko. A dziś rano szyjka ledwo co ja mogłam dotknąć była tak daleko. Za to też takie kółko wyczułam. Niecwirm czy taka wielkość to otwarta czy zamkniętą. Dopiero się uczę. Śluz dziś mam biały lepki bez zapachu lekko rozciagliwy.
    Czemu szyjka dziś tak daleko?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2017, 08:47

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ