X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów podwyzszona temp w czasi okesu..
Odpowiedz

podwyzszona temp w czasi okesu..

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kasia m Koleżanka

Wysłany: 12 marca 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny co moze oznaczac wysoka temp juz w takcie okresu i zaraz po nim? zawsze w czasie @ mialam niska i po niej tak samo a tu taki skok? wiecie co to moze oznaczac?

kasia :)
  • Asta Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy w poprzednim cyklu odnotowałaś trzydniowy skok temperatury?

Mój Aniołek (6tc) - 19.10.2012
    d92562f68b.png
  • kasia m Koleżanka

Wysłany: 12 marca 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asta wrote:
    Czy w poprzednim cyklu odnotowałaś trzydniowy skok temperatury?

https://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html#
    to link do mojego poprzedniego wykresu

• Asta Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasi pod wykresem masz opcję "udostepnij wykres" wybierasz zakładkę link i wklejasz go tutaj :)

d92562f68b.png
  • kasia m Koleżanka

Wysłany: 12 marca 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asta wrote:
    Kasi pod wykresem masz opcję "udostepnij wykres" wybierasz zakładkę link i wklejasz go tutaj :)

https://ovufriend.pl/graph/6766fb97a9973bb5b8a1b1acbb336cad
    :)

• Asta Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wcześniejszy wykres (poprzedni?), bo aktualny już widziałam, a przydałoby się jeszcze kilka informacji z poprzedniego.

d92562f68b.png
  • kasia m Koleżanka

Wysłany: 12 marca 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asta wrote:
    A wcześniejszy wykres (poprzedni?), bo aktualny już widziałam, a przydałoby się jeszcze kilka informacji z poprzedniego.

https://ovufriend.pl/graph/75592aaeb640821d0bd6025aa3fc5a35

• marcela29 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dzis 3 dzien miesiaczki a temp nadal w granicach 37. w poprzednich cyklach wynosila 36.6-36.8 ale raczej nie wiecej, ma ktos pomysł co to może oznaczac?

"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
    Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017
  • Brunhilda Przyjaciółka

Wysłany: 14 marca 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcela - obserwuj się dalej. To co nazywamy spadkiem temperatury to jest spadek z poziomu wyższych temperatur do poziomu niższych. Następuje różnie - przed miesiączką albo w trakcie. Temperatura w ogóle jest dość wrażliwa na zmiany, jest wiosna, możesz tak reagować na alergeny w powietrzu ;)

A jeżeli tempka utrzymuje się na stałym poziomie od połowy poprzedniego cyklu do końca miesiączki, to testuj ;)

marcela29 lubi tę wiadomość

• marcela29 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poczekam do końca miesiączki na rozwój temperatury, a potem zobaczymy..ale wątpię, żeby coś z tego było bo @ całkiem normalna, jak co miesiąc

"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
    Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ