X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Polip HSC Ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • iwon Nowa

Wysłany: 16 listopada 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hey dziewczyny czy któraś z was wie czy polip endometrialny możne utrudniać zajście w ciąże ?
    a jeszcze jedno ważne pytanie ile czasu odczekać trzeba po hsc żeby wznowić starania?

• ania8306 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, tak, polipy endometrialne mogą utrudniać zajście w ciążę. Ja miałam HSC dwa razy - wyniki pokazały że mam taki rodzaj polipów, który będzie wciąż odrastał. Po HSC (ja miałam z łyżeczkowaniem) wstrzemięźliwość ze dwa tygodnie... I w nowym cyklu można się starać.
    A ty masz widoczny na usg tak? Jeden?

7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ