Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Pomoc w odczytaniu wyniku testu owulacyjnego
Odpowiedz

Pomoc w odczytaniu wyniku testu owulacyjnego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karolinka22 Nowa

Wysłany: 10 grudnia 2015, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Mam ogromną prośbę bo sama już głupieję, czy wynik testu owulacyjnego jest wg was pozytywny?
    http://zapodaj.net/152a0e7352bad.jpg.html
    test robiłam 7 grudnia, stosunek był 8 i 9 grudnia, jest choć cień szansy na ciążę?

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teoretycznie kreska jest troszeczke slabsza od tej kontrolnej jak na moje oko ale dla mnie test pozytywny.mi jeszcze mniej sie zabarwiala przy owulce

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • Karolinka22 Nowa

Wysłany: 12 grudnia 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki wielkie, stosunek był dzień po rano więc jakaś nadzieja jest

• Ciężarówka Znajoma

Wysłany: 13 grudnia 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak dla mnie jest negatywny. radziłabym powtórzyć jutro. ale stosunek nie zaszkodzi :)

• Ciężarówka Znajoma

Wysłany: 13 grudnia 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przepraszam , nie doczytałam ,że test jest z 7 grudnia. nadzieja zawsze jest :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ